2015. március 03., kedd
English (United Kingdom)

ELMIB

MAGÁZ Magyar Gázszolgáltató Kft.

E-mail Nyomtatás PDF

 

A MAGÁZ Magyar Gázszolgáltató Kft. 2001-ben alakult meg az ELMIB csoport leányvállalataként. Megalakulása óta 245 településen épített ki, illetve vásárolt meg földgázellátó rendszereket, és több mint 2 ezer kilométer hosszúságú gázvezeték-rendszeren keresztül biztosítja ügyfelei számára a zavartalan gázszolgáltatást. 
A gázelosztó tevékenységen kívül kapacitás-bővítő, illetve közvetlen földgázellátó rendszerek kiépítésével is foglalkozik.

Gázvezeték

Gázvezeték

Az ELMIB csoport több mint 2 ezer kilométer vezetéket üzemeltet, amellyel hat dunántúli megye 245 települését látja el földgázzal, illetve két megyei jogú város távhőellátásához biztosítja a gázt közvetlen vezetéken keresztül.

Társaságunk szolgáltatási területén vállalja új lakások és az átlagosnál kedvezőtlenebb megtérülési mutatójú kistelepülések bekötését a gázszolgáltatásba.

Kapacitás-bővítő célvezeték kiépítése

Az új nagyfogyasztók (újonnan betelepülő vállalkozások), vagy a fogyasztói bővítések szükségessé teszik a meglévő gázelosztó rendszer kapacitásának növelését. Az egyetemes szolgáltatók csatlakozási díj, vagy a beruházás költségeinek teljes megtérítése ellenében vállalkoznak erre. Cégcsoportunk kedvező alternatívát kínál: a műszaki megoldás felmérése, a várható fogyasztás és az egyedi ügyfélminősítés alapján árajánlatot adunk közvetlen gázvezeték kiépítésére, a beruházás költségeit pedig akár teljes egészében átvállaljuk.

 

Üzletszabályzatok letöltése

A MAGÁZ Magyar Gázszolgáltató Kft. üzletszabályzatainak letöltése 5 évre visszamenőleg:

Üzletszabályzatok

 

Gázelosztás GYIK

Földgázelosztással kapcsolatos ajánlatkéréshez kérjük, kattintson ide!